Завантаження...

Lamborghini Engine sound / Car sound [BETA] 1.0

4 950

Join discord : https://discord.gg/bsAzcKW
CAR SOUND / ENGINE SOUND INSTALLATION
This engine sound is from Forza Horizon 4
.
English :
NB: Sorry for my bad english

First Open OpenIV
then go to the mods folder
mods>update>x64>dlcpacks>mpexecutive>dlc.rpf>x64>audio>sfx>dlc exec1
then click edit mode, and right click, then choose "Import openFormats"
and search and choose slamvan.oac
.

this not finished up here
then, go to the car folder whatever you want to change the engine sound
example : i want to change dlc car sound, i must go to the folder where the dlc car directory mods>update>x64>dlcpacks>"dlc car name">dlc.rpf>data>vehicles.meta

then search and change the name like this slamvan
and save, and play your gta

ENJOYYYY

btw, dont forget visit my social media
yt : https://www.youtube.com/c/jekicun
fb : https://www.facebook.com/jekicunnn


.

Indonesia :

Pertama, buka OpenIV
trus ke mods folder
mods>update>x64>dlcpacks>mpexecutive>dlc.rpf>x64>audio>sfx>dlc exec1
trus klik edit mode, dan klik kanan trus pilih "Import openFormats"
trus cari file yang didownload tadi yaitu slamvan.oac
.
belum kelarrr
lu harus ganti settingan di vehicles.meta nya, terserah lu mau ganti suara mobil yang mana, kalo gua
kan ngeganti mobil lamborghini (dlc car) jadi gua harus install disini
mods>update>x64>dlcpacks>"nama dlc car yg lu pengen ganti, atau mobil original juga bisa">dlc.rpf>data>vehicles.meta
.
nah terus cari yang namanya nah di tengah2 nya kan ada nama mobil lain tuh, diganti jadi slamvan, kaya gini slamvan terus save, udah deh play gta lu
.
ENJOYYYY dah
.
btw jangan lupa juga mampir ke channel youtube gua mau subrek atau gak juga gak peduli saia wkwk xD
yt : https://www.youtube.com/c/jekicun
fb : https://www.facebook.com/jekicunnn
Show Full Description

Перше завантаження: 27 Вересня 2019
Останнє оновлення 28 Вересня 2019
Last Downloaded: 1 hour ago

All Versions

 1.0 (current)

4 950 завантажень , 1,7 МБ
28 Вересня 2019

8 коментаря